Vind i håret

Bussen kører fra Thisted Havn kl. 06.15, Hotel Hanstholm kl. 06.45 og har ingen yderligere opsamlingssteder. Turens første besøg er Danmarks største fiskeauktion i Hanstholm. Her er vi tilskuere til dagens udbud og efterspørgsel på frisk fisk, som afsættes til kunder overalt i Europa. Derefter går turen til Filetfabrikken Hanstholm, hvor store mængder fisk opskæres og pakkes. Der arbejdes med alle kendte fiskearter, hvor de vigtigste er havtasker, søtunger, rødspætter, hellefisk og torsk. Næste stop er hos ES-trawl, som driver et vodbinderi på Hanstholm Havn. Vi nyder en smagsprøve på Det Gamle Røgeri i Hanstholm, hvor der naturligvis også er mulighed for køb af gode råvarer.

Herefter går turen til Nationalpark Thy med stop i bl.a. Klitmøller og ved ”Isbjerget”, hvor der er mulighed for en utrolig flot gåtur til udsigtspunktet på toppen af klitterne. Her byder vi på en sandwich og en vand i den smukke natur. Vi kører derefter til det omtalte Nationale Testcenter For Store Vindmøller i Østerild. I skoven ved Østerild venter en oplevelse af de helt store. Her blev Danmarks største testcenter for store vindmøller indviet i 2012. Danske og udenlandske vindmøllefabrikanter samt DTU afprøver i Østerild fremtidens mega-møller, og du kan komme helt tæt på verdens største vindmøller.

En dag fyldt med indtryk afsluttes igen ved Hotel Hanstholm og i Thisted kl. ca. 15.00.

Overnatning på Hotel Hanstholm kan bestilles hos os til fordelagtige priser. Der kan naturligvis bestilles kaffe/kage og aftensmad a la carte direkte i receptionen på hotellet ved turens afslutning.

 

Booking

Vind i håret

Antal 398,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Hanstholm Rejser

Rejsebureau i Thy med over 80 destinationer i hele Europa. Vi beskæftiger os med alle former for buskørsel. Herunder skole-, firma- og turistkørsel.
97 96 10 68 / info@hanstholm-rejser.dk
Vi svarer på telefonen døgnet rundt