2½ spanske i det danske

 

Allerede før Jacob Christensen Fabuel var tre år gammel, var violinen en naturlig del af hans dagligdag.

Med en spansk mor i Valencia og en dansk far i Thisted har de to meget forskellige kulturer omkring Middelhavet og Vesterhavet været de omgivelser, der har præget ham.

I Valencia begyndte Jacob som treårig at spille violin efter Suzukimetoden. En metode, der med en nærmest legende pædagogik førte ham behændigt og metodisk ind i musikken. Da han blev ni år, tog forskellige lærere fra konservatoriet i Valencia over, så han nu som 17årig allerede har deltaget i en række europæiske masterklasser, modtaget undervisning af internationalt anerkendte violinlærere og har vundet konkurrencer i bl.a. Geneve og Madrid.

Pressen har i høje toner anprist den unge mand, der dog tager opmærksomhed og virak med nærmest vestjysk ro og besindighed.

Kulturforeningen Tysted har arrangeret en koncert i Thisted Musikteater, torsdag den 12. oktober kl. 19:30.

Til koncerten i Danmark følges han af den spanske sopran Neus Roig Abellà og pianist Vicente David Martín. Vicente vil være kendt af mange i Thy, Salling og på Mors, idet han har akkompagneret flere af de spanske sopraner, der har gæstet egnen - og Kulturforeningen Tysted i Thisted.

Der kan læses meget mere om koncerten på www.tysted.dk

Billetter kan købes her eller hos Thy Turistbureau på Store Torv i Thisted.

Booking

2½ spanske i det danske

Antal 200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Thy Turistbureau

Man fristes til at sige, at i Thy finder du hele Danmarks natur samlet på ét sted - alle muligheder er inden for rækkevidde. Thy Turistbureau hjælper gæster, der er i Thy eller vil til Thy. Rejsearrangører kan finde hjælp og vejledning - både når det gælder et indholdsrigt program og overnatning. Vi kan særligt være behjælpelige indenfor følgende områder: Naturture - vandring, cykling, fiskeri, fugle og ridning. Energiture - programmer med vind, bølger og geotermi. Surf - hvor der lokalt udbydes undervisning og vejledning. Gennem tiderne er der samlet omfattende erfaringer - og dem stiller vi med glæde til rådighed.
Thy Turistbureau - Thisted
Det Gamle Rådhus
Store Torv 6
DK-7700 Thisted
Tlf.: +45 9792 1900
fax: +45 9792 5604
info@thy.dk
www.visitthy.dk

Mandag - Fredag: 10:00 - 16:00