Thy

Visit Thy byder velkommen året rundt! Vi sætter en ære i at hjælpe dig til et godt og indholdsrigt besøg i Thy. Naturen er udgangspunkt for de fleste oplevelser i Thy med fokus på de muligheder, der gives af såvel fjord som hav. Alle vore overnatningssteder ligger meget tæt på natur- eller byoplevelser. Thy er oplagt til action og enestående til ro og fordybelse - med den helt særlige fornemmelse af at være tæt på stor natur i såvel storm som stille.

Surfing

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

Play Video

Copencold Hawaii 2017

ISA World StandUp Paddle (SUP) and Paddleboard Championship i København og Vorupør den 1-10 September 2017. LÆS MERE HER

Nationalpark Thy

Åbne vindomsuste vidder og store rene søer veksler med plantagernes stilhed. I Thy kan du opleve unik natur og komme helt tæt på den særlige kulturhistorie, der knytter sig til livet ved Vesterhavet.

Play Video

Thy- Helt Naturligt

Aktiviteter

Thy byder på mange aktive gøremål for både børn, unge og voksne.

Egnen

De mest populære områder i Thy...

Rideruten i Thy

Klik videre for at se rideruten!

Aktiv ferie

Her finder du blandt andet vandre- og cykelture.

 • Guidede vandredage i Thy

  Kom med på to behagelige dage og afslappende gåture i august (17. - 18. august 2017). Her får du: Fire mindre vandreture, guider, hotelophold, transport, frokoster og middag - og mulighed for meget mere...
  1.775,00 DKK Book
 • Vind i håret

  Oplev Hanstholm indefra, se dele af Nationalpark Thy og besøg Det Nationale Testcenter For Store Vindmøller i Østerild på en indholdsrig og spændende endagstur.
  Fra 398,00 DKK Book
 • På Sporet af Nationalpark Thy

  En guidebog indeholdende et vandrekort over Nationalpark Thy samt et cykelkort over hele Thy (cykelkortet er opdateret i ny version i 2015).
  149,00 DKK Book