Thy

Visit Thy byder velkommen året rundt! Vi sætter en ære i at hjælpe dig til et godt og indholdsrigt besøg i Thy. Naturen er udgangspunkt for de fleste oplevelser i Thy med fokus på de muligheder, der gives af såvel fjord som hav. Alle vore overnatningssteder ligger meget tæt på natur- eller byoplevelser. Thy er oplagt til action og enestående til ro og fordybelse - med den helt særlige fornemmelse af at være tæt på stor natur i såvel storm som stille.

Play Video

Thy- Helt Naturligt

Nationalpark Thy

Åbne vindomsuste vidder og store rene søer veksler med plantagernes stilhed. I Thy kan du opleve unik natur og komme helt tæt på den særlige kulturhistorie, der knytter sig til livet ved Vesterhavet.

Ridning

Klik videre for at se rideruten!

Aktiviteter

Thy byder på mange aktive gøremål for både børn, unge og voksne.

Egnen

De mest populære områder i Thy...

Surfing

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

  • Operakoncert med 6 sangere

    Det Kgl. Teaters Operaakademi kommer til Naturrummets nye sal i Thisted med sine afgangselever onsdag den 31. januar 2018. Den nye sal ligger Tingstrupvej 13 - 19, 7700 Thisted - som en del af den nye musikskole, lige ved siden af Thisted Bibliotek. Dørene åbnes kl. 18:00 og koncerten starter kl. 19:30. Fra kl. 18:00 er der rundvisning i den nye musikskole - og der er tid til at nyde en drik før koncerten!!
    200,00 DKK Book
  • Plakat Bulbjerg: Rider 2015

    Billedet på plakaten er taget af fotograf Carsten Krog Pedersen. Billedet er taget af Bulbjerg, og Riderne. Plakaten måler 50 x 70 cm.
    165,00 DKK Book