Aktiviteter

Thy byder på mange aktive gøremål for både børn, unge og voksne.

Udover ture på mountainbikes, natursafarier, naturruter, gokarts, svømmehaller, golfbaner og ikke mindst strande, findes der også mange andre tilbud i Thy. 

Cykling

Det er utrolig populært at tage på cykelferie i Thy. Vestkystruten og Panorama snor sig gennem Thys skønne landskaber. Få overblikket her.

Vandrestier

Thy er som skabt til vandreture. Med en underskøn natur - ikke mindst med Nationalpark Thy, er det bare med at få det solide fodtøj på.

Surfing

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

 • Tre spanske i det danske

  Den 17årige spansk/danske violinist Jacob Christensen Fabuel, bosat i Valencia, er inviteret til Danmark for at give koncert i Thisted Musikteater sammen med sopranen Neus Roig Abellà og pianisten Vicente David Martín - torsdag den 12. oktober kl. 19:30
  220,00 DKK Book
 • Plakat Bulbjerg: Ride med skygge, 2015

  Billedet er taget af fotograf Carsten Krog Pedersen. Billedet er taget af en Ride, flyvende hen over Bulbjerg, hvor man kan se skyggen på klinten. Billedet måler 37 x 60 cm.
  125,00 DKK Book
 • Lystfiskeri i Limfjorden - en guide

  Limfjorden er som skabt til lystfiskeri, men det er der ikke mange der ved! I guiden finder du bl.a. en beskrivelse af 100 populære fiskepladser.
  140,00 DKK Book