Overnatning & spisesteder

Sov og spis godt i Thy...

Hele Thy, fra Vejlerne i nord, Nationalpark Thy langs Vesterhavet og til fjorden i øst, byder på forskellige overnatningsformer. Vælg det, der passer til din ferie - eller kontakt os for råd og vejledning. 

Derudover finder du også mange spændende spisesteder, med friske og lokale råvarer fra Thy.

- Bon appetit...

Sov godt i Thy:

Om man er til luksus og wellness, et hyggeligt hotelværelse eller shelters i det fri, så findes der alle former for overnatningsmuligheder i Thy.

Vil du helt tæt på Thy, så vælg privat overnatning eller Bed and Breakfast, mens du er heroppe. Her får du nemlig en enestående mulighed for at møde de lokale, når de gæstfrie værter byder dig indenfor. Og mon ikke du kan liste nogle gode historier ud af dem? Eller få gode fif til at finde de oversete perler i dette fantastiske naturområde?

Om ikke andet kender dine værter nok altid nogen, der kan hjælpe dig lidt på vej til en særlig oplevelse..

Du kan naturligvis også slå teltpælene op på en af campingpladserne, parkere campingvognen eller leje en hytte.

Campingpladser i Thy

Maecenas posuere ipsum ac magna lacinia consequat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nam condimentum felis in enim venenatis at viverra risus dignissim. Suspendisse ac varius nulla. Ut vel libero dui.

Sommerhusudlejning

Over hele Thy finder man ferieboliger

Sov godt...på mange måder

Søger du overnatning i Thy, kan du godt glæde dig. For heroppe er der mange senge at vælge mellem.

Vil du gerne udforske Nationalpark Thy til hest, på cykel eller til fods, kan du vælge at overnatte i et af de mange  sheltere, der findes flere steder i det naturskønne område.

En overnatning i Thy kan også være på en hyggelig bondegård, som led i en bondegårdsferie, hvor du har gården som fast base. 

Men er du nu i tvivl om, hvordan du finder den overnatning, der passer bedst til dig, så kontakt os på Thy Turistbureau. Vi har det store overblik, og kan hurtigt guide dig, så du finder det eller de steder, der ligger bedst i forhold til dine øvrige ferieplaner.

Feriecentre

Thy har flere feriecentre med mulighed for både konferencer og gruppeophold

Smag på Thy:

- Bon appetit

Når det nu er Thy og ud til Vesterhavet, begynder vi naturligvis rækken af gode spisesteder på røgeri, hvor I kan nyde fisk, der er fanget lokalt – direkte fra Haw til Maw, som vi siger heroppe. I finder naturligvis også friskfangede fisk på menukortene på de mange kroer og restauranter i området. Men der er ikke kun lokalt fangede fisk på menuen, for I kan som regel også nyde det store kolde bord, danske egnsretter og andre danske klassikere.

Lokal mad gør en rejse unik:

Hvis du vil opleve lokalt producerede råvarer og lokale specialiteter på din tur, så kig efter logoet for "Regional Madkultur Thy-Mors" 

Spisesteder

En god ferie byder også på god mad, men bare rolig, der er masser af gode spisesteder i Thy, så I kan sagtens tage på en mindre gastronomisk rejse på jeres ferie. 

 

I Thy er der noget for enhver smag...