Oplevelser i Thy

Thy byder på mange aktive gøremål for både børn, unge og voksne.

Udover ture på mountainbikes, natursafarier, naturruter, gokarts, svømmehaller, golfbaner og ikke mindst strande, findes der også mange andre tilbud i Thy. 

Cykling

Det er utrolig populært at tage på cykelferie i Thy. Vestkystruten og Panorama snor sig gennem Thys skønne landskaber. Få overblikket her.

Nors Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sjov og anderledes aktivitet for børn og voksne i alle aldre.

Samtidig med der spilles kan du nyde vores dejlige natur tæt ved Nationalpark Thy. Som navnet antyder, er det en blanding af fodbold, golf og minigolf. Du behøver dog ingen forkundskaber, alle kan være med i kampen om at få fodbolden i hul på færrest mulige spark. Bare du er frisk på et godt grin sammen med familie, venner, kollegaer, skolekammerater m.m.   

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN

Skriv eller ring for at høre nærmere om muligheden for et arrangement. Vi udsteder også gerne gavekort.

Vandrestier

Thy er som skabt til vandreture. Med en underskøn natur - ikke mindst med Nationalpark Thy, er det bare med at få det solide fodtøj på.

Fiskeri

(herunder Det Gule Rev)

Pellentesque et varius enim. Sed sed purus eu augue lacinia pretium. Sed vulputate erat in tortor ultrices suscipit. In hac habitasse platea dictumst.

Surfing

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

Ridning i Thy

Der er få andre steder i landet hvor du kan få en ligeså fantastisk rideoplevelse som i Thy!

Aktiv & Forkælelse

Hvad enten du er til museumsbesøg, wellness, golf eller meget andet - så kan vi i Thy tilbyde det hele...

 • Guidede vandredage i Thy

  Kom med på to behagelige dage og afslappende gåture i august (17. - 18. august 2017). Her får du: Fire mindre vandreture, guider, hotelophold, transport, frokoster og middag - og mulighed for meget mere...
  1.775,00 DKK Book
 • Vind i håret

  Oplev Hanstholm indefra, se dele af Nationalpark Thy og besøg Det Nationale Testcenter For Store Vindmøller i Østerild på en indholdsrig og spændende endagstur.
  Fra 398,00 DKK Book
 • Lystfiskeri i Limfjorden - en guide

  Limfjorden er som skabt til lystfiskeri, men det er der ikke mange der ved! I guiden finder du bl.a. en beskrivelse af 100 populære fiskepladser.
  140,00 DKK Book