Overnatning i Thy

Søger du overnatning i Thy, kan du godt glæde dig. For heroppe er der mange senge at vælge mellem. Vil du gerne udforske Nationalpark Thy til hest, på cykel eller til fods, kan du vælge at overnatte i et af de mange  sheltere, der findes flere steder i det naturskønne område. Du kan naturligvis også slå teltpælene op på en af campingpladserne, parkere campingvognen eller leje en hytte – alt efter temperament. Er du mere til en rigtig seng, skal du måske kigge efter en overnatning hos private udlejere, en hyggelig kro eller et hotel i Thy?

 

I Thy er en overnatning ikke bare en overnatning

En overnatning kan jo være mange ting. En overnatning i Thy kan for eksempel både være på en hyggelig bondegård, som led i en bondegårdsferie, hvor du har gården som fast base. Eller det kan være på vandrehjemmet i Thisted, hvor du er tættere på bylivet til en billig pris. Her kan du jo også vælge hoteller i alle prisklasser. Vil du helt tæt på de lokale, så prøv en privat overnatning eller Bed & Breakfast, hvor værterne kan give dig gode fif til nye oplevelser. Endelig kan man jo altid leje et sommerhus, så er man også sikret dejlig overnatning i Thy.

 

Find den overnatning i Thy, der passer til dig

Der er altså masser af muligheder for en dejlig overnatning i Thy, og du kan naturligvis gå på jagt efter stederne her på internettet. Men er du nu i tvivl om, hvordan du finder den overnatning, der passer bedst til dig, så tag fat i Thy Turistbureau. De har det store overblik, og kan hurtigt guide dig, så du finder det eller de steder, der ligger bedst i forhold til dine øvrige ferieplaner.

Del denne side