Gå til indhold
Afslutning

Afslutning af turen

Foto: VisitThy

I Vorupør skinner solen og vinden viser, hvem der bestemmer.

Mens guiden står på en ny top og fortæller om fortiden, så tager nutiden opmærksomheden. Her er udsigt til fiskekuttere, som er på vej op på stranden og en kran, som igen er ved at tømme sand ud af havbadet. Og her stikker børnene af mod havet, surferne og spiser is. Annika Køppen følger efter og nyder selskabet. 
”Det har været lidt kedeligt, med de nørdede fortællinger i bussen, men det er så skønt at opleve de små byer – nærmest med middelhavsstemning. Det har også været hyggeligt at møde de lokale og sjovt at drengene fandt sammen,” siger Annita Køppen.

Edel Nielsen har set og hørt meget på turen, som hun ikke vidste, selvom hun bor så nær, som hun siger: ”Der er meget ny viden for mig. Det kan godt være, at det i nuet ikke alt sammen siger børnebørnene så meget, men en dag, kan de så sige, at der har vi været. Jeg er lidt stolt af at mit barnebarn fik kontakt til sådan en fremmed dreng. Lars er meget jysk og forsigtigt - og han turde alligevel gå med,” siger Edel Nielsen og vinker til Annita Køppen og Frederik. 
”Det var hyggeligt, kom godt hjem.” råber de alle til hinanden.

Del dine øjeblikke fra Thy:

VisitThy © 2023
Danish