Gå til indhold
Cold Hawaii Games

Cold Hawaii Games

Foto: VisitThy

Cold Hawaii Games er en årligt event med en lang række afsport og kultur arrangementer. 

Klitmøller har som et feriested, altid været populært... - men nu er Klitmøller også verdensberømt! På grund af fine windsurf- og surfmuligheder, har Thy’s vestkyst og Klitmøller fået tilnavnet, "Cold Hawaii". Klitmøller er også kendt som en af Europas bedste windsurf-spots. Vind-, bølge- og bundforhold gør området helt perfekt. Perfekt til en windsurf VM, på internationalt niveau!

Cold Hawaii Games er en årligt event med en lang række afsport og kultur arrangementer. Hovedbegivenhedener et internationalt windsurfingstævne, hvor nogle af verdens bedste windsurfere vil besøge Cold Hawaii for at kæmpe om sejren. Men Cold Hawaii Games tilbyder meget mere end en prestigefyldt windsurfing konkurrence.

Cold Hawaii Games er en uge fyldt med vind i håret, fællesskab og gode oplevelser. Programmet indholder IFCA Wave European Championships (EM) i Windsurfing og en lang række af sport og kultur arrangementer. Vi lover noget for enhver.

Konkurrencen er arrangeres og drives af den lokale frivillig organisation, "Friends of Cold Hawaii", og sponsoreres af mange lokale virksomheder - små og store. I løbet af den uge lange begivenhed, har "Friends of Cold Hawaii" over 150 frivillige, fra nær og fjern, der arbejder hårdt for at alt kører problemfrit. At lave en lille fiskerlandsby, i det nordvestlige Danmark, om til en international windsurfing begivenhed, for en uge, kræver meget hårdt arbejde!

Programmet indeholder IFCA Wave European Championships (EM) i Windsurfing og en lang række af sport og kultur arrangementer. Vi lover noget for enhver. Der er både professionelle atleter, som du kan lure tricks af, heppe på eller bare lade dig underholde af.

Men du får også muligheden for selv, at prøve kræfter med nogle af disciplinerne. Der er selvfølgelig også noget for dig, som bare vil mærke stemningen og nyde fællesskabet.

Se mere om Cold Hawaii Games her inkl. programmet for 2019: https://coldhawaiigames.dk/

 

Del dine øjeblikke fra Thy:

VisitThy © 2023
Danish