Gå til indhold
Trolderute i Agger

Trolderute i Agger

Foto: VisitThy

Trolderuterne er ruter i naturen med sjove fortællinger, trolde-skattejagter og oplevelsesmuligheder for børn og voksne i alle aldre.

Til ruterne findes der en hjemmeside, www.trolderuterne.dk, hvor du kan læse om de mange forskellige oplysninger, der er knyttet til de enkelte ruter, sagn og lokalhistorier, de sære ting om floraen og faunaen.

Men nogle steder i naturen er der ikke særlig godt mobilt netværk. Det problem er løst ved, at du hjemmefra via Google Play eller Appstore kan downloade en ny app, Trolderuterne, hvor de sjove naturskattejagter altid fungerer på stedet. 
Appen Trolderuterne er en rigtig kultur-skattejagt med mobilen, som altid, når blot du er udendørs, kan bruges på ruterne ude i naturen, når du følger en rute.

Troldene står parat til at formidle alt, hvad der er værd at vide om sære sagn, underlige historier, mærkelige ting ved naturen lige på stedet, når I er på trolderuterne. Her er spækket med historier for store og små. Undervejs kan I prøve den sjove troldeskattejagt, hvor I med mobil eller Ipad følger sporene, som troldene har lagt ud. I bestemmer selv tempo, tidspunkt, hvilken rute I vil vælge og hvilken viden I er interesseret i. De yngste løser opgaver og hører eventyr, mens de lidt eller meget ældre bliver klogere på stedets historier og natur. 

 

Del dine øjeblikke fra Thy:

VisitThy © 2023
Danish