My Favorite Songs

Vi har helt fantastiske forbindelser ind i den spanske operaverden, som vi på forunderlig vis kan benytte os af og det har medført, at tre store spanske stemmer har sagt ja til at gå sammen i programmet ”My Favorite Songs” - intet mindre end et musikalsk ”Babettes Gæstebud”.

Et forrygende program med nogle af de største arier, musicals og spanske sange. I et fejende flot arrangement, hvor de tre sopraner, María Garcia Maciá, Pepa García Macía og Gemma García Maciá vil give os en uforglemmelig stund. Sangerne ledsages af den spanske pianist José Alberto Aznar Asencio.

De tre sopraner præsenteres på www.tysted.dk

Koncerten finder sted i Thisted Musikteater torsdag den 24. oktober kl. 20:00.

Booking

My Favorite Songs

Antal 200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Thy Turistbureau

Man fristes til at sige, at i Thy finder du hele Danmarks natur samlet på ét sted - alle muligheder er inden for rækkevidde. Thy Turistbureau hjælper gæster, der er i Thy eller vil til Thy. Rejsearrangører kan finde hjælp og vejledning - både når det gælder et indholdsrigt program og overnatning. Vi kan særligt være behjælpelige indenfor følgende områder: Naturture - vandring, cykling, fiskeri, fugle og ridning. Energiture - programmer med vind, bølger og geotermi. Surf - hvor der lokalt udbydes undervisning og vejledning. Gennem tiderne er der samlet omfattende erfaringer - og dem stiller vi med glæde til rådighed.
Kontakt
Thy Turistbureau - Thisted
Det Gamle Rådhus
Store Torv 6
DK-7700 Thisted
Tlf.: +45 9792 1900
fax: +45 9792 5604
info@thy.dk
www.visitthy.dk

Åbningstider
Mandag - Fredag: 10:00 - 16:00