Thy

Visit Thy byder velkommen året rundt! Vi sætter en ære i at hjælpe dig til et godt og indholdsrigt besøg i Thy. Naturen er udgangspunkt for de fleste oplevelser i Thy med fokus på de muligheder, der gives af såvel fjord som hav. Alle vore overnatningssteder ligger meget tæt på natur- eller byoplevelser. Thy er oplagt til action og enestående til ro og fordybelse - med den helt særlige fornemmelse af at være tæt på stor natur i såvel storm som stille.

Guidede vandredage i Thy - Vandrefestival i Thy

To dages vandrefestival i Thy.

Cold Hawaii

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

Nationalpark Thy

Åbne vindomsuste vidder og store rene søer veksler med plantagernes stilhed. I Thy kan du opleve unik natur og komme helt tæt på den særlige kulturhistorie, der knytter sig til livet ved Vesterhavet.

Ridning

Klik videre for at se rideruten!

Aktiviteter

Thy byder på mange aktive gøremål for både børn, unge og voksne.

Egnen

De mest populære områder i Thy...

  • Julebadedag i Nr. Vorupør - Barn

    Julebadedag i Vesterhavet - Nr. Vorupør 4. juledag 2018. Nr. Vorupør danner 4. juledag Fredag den 28. december 2018,for 4. gang, rammen om julens store badeoplevelse med lys stemning, mad, varme bade og en dukkert i Vesterhavet. Hele byen er et vinterparadis for en dag
    100,00 DKK Book
  • Julebadedag i Vesterhavet, Nr. Vorupør. Voksen

    Julebadedag i Vesterhavet - Nr. Vorupør 4. juledag 2018. Nr. Vorupør danner 4. juledag, fredag den 28. december 2018, rammen om julens store badeoplevelse med lys, stemning, mad, varme bade og en dukkert i Vesterhavet. Hele byen er et vinterparadis for en dag.
    200,00 DKK Book