Historien om Cold Hawaii

Windsurfing var den store attraktion tilbage i 80'erne i Klitmøller. Og nu - sammen med windsurfing - er surfing og SUP'ing blevet de vandaktiviteter der præger byen!

Cold Hawaiis omdømme er bygget på opdagelsen af af området tilbage i 80'erne, som et fremragende sted at windsurfe. Navnet, Cold Hawaii, er nu velkendt i det verdensomspændende windsurf samfund.

Cold Hawaii games

Klitmøller har som et feriested, altid været populært... - men nu er Klitmøller også verdensberømt! På grund af fine windsurf- og surfmuligheder, har Thy’s vestkyst og Klitmøller fået tilnavnet, "Cold Hawaii". Klitmøller er også kendt som en af Europas bedste windsurf-spots. Vind-, bølge- og bundforhold gør området helt perfekt. Perfekt til en windsurf VM, på internationalt niveau!

Guidet bustur i Nationalpark Thy 2019

I 2019 tilbyder vi ture i den nordlige og sydlige del af Nationalpark Thy samt ture i Hannæs. 

 På rute 88 kan du opleve Nationalpark Thy, Thy og Hannæs'  smukke og storslåede natur.

På busturen er der guide med, som fortæller om nationalparken, Thy og Hannæs. 

Kystbyer i Thy

Vesterhavet i Thy har altid været populært som feriested. Her er strand, sand og vand og hyggelige butikker og oplevelser.

I kystbyerne finder du et forskelligt udbud af supermarkeder, surfudstyr, brugskunst, røgerier, cafeer, gallerier og spisesteder mm.

AGGER:

Action & sjov i Thy

Tjek Thy ud...

Top 10 i Thy - for børn

Find inspiration her på siden.

Forskellige ture & aktiviteter

En tur på havet - hvor du kan fange fisk? Ex. på det Gule Rev...

- en ridetur på stranden?

- vær aktiv i naturen eller tag med på energitur?

Der er mange muligheder for at få en oplevelsesrig dag her i Thy...

Strande i Thy

Strandene i Thy indbyder til solbadning, leg, og sjov...

Surfing

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

Surferne findes i alle aldersgrupper - både unge mennesker, familier og børn. Har man lyst til at prøve, kan man starte med at surfe på fjorden eller tilmelde sig et kursus.

Praktisk info

Vejret i Thisted.

Apotek:

Hanstholm Apoteksudsalg, Bytorvet 20, 7730 Hanstholm, Tlf. 97 96 24 88.

Bondegårdsferie

Vil du og din familie gerne lære landmandslivet nærmere at kende, så tag på bondegårdsferie i Thy.

Sommerhusudlejning Thy

Overvejer du at booke et sommerhus i Thy i Nordjylland? Det kan vi godt forstå, for her er masser af attraktioner og store naturoplevelser.

Her er badebyer, kystbyer og havnebyer. Fantastiske strande ved Vesterhavet og så de rolige bredder langs Limfjorden. Jo, Thy har meget at byde på, så und dig selv et ophold i et sommerhus i det vestlige Nordjylland.

Campingpladser i Thy

Nyd campinglivet i den smukke natur ved Vesterhavet, ved Limfjorden og i hele Thy! Her går dine feriedrømme i opfyldelse...