Ferie i "børnehøjde" i Thy

Thy har det hele!

Der er noget for både børn - unge - forældre og ældre...

Udover ture på mountainbikes, natursafarier, sejladser, lystfiskeri, gokarts, svømmehaller, og ikke mindst strande, finder der også andre tilbud.

Rundt omkring i Thy´s skønne natur findes skovlegepladser, hvor de spændende og anderledes legeredskaber er lavet af naturmaterialer.

Sjov for hele familien i Thy

Nors Fodboldgolf

Fodboldgolf er en sjov og anderledes aktivitet for børn og voksne i alle aldre.

Samtidig med der spilles kan du nyde vores dejlige natur tæt ved Nationalpark Thy. Som navnet antyder, er det en blanding af fodbold, golf og minigolf. Du behøver dog ingen forkundskaber, alle kan være med i kampen om at få fodbolden i hul på færrest mulige spark. Bare du er frisk på et godt grin sammen med familie, venner, kollegaer, skolekammerater m.m.   

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN

Skriv eller ring for at høre nærmere om muligheden for et arrangement. Vi udsteder også gerne gavekort.

Thy i børnehøjde

Det historiske Thy

- er ikke kun for voksne.

Tag børn og unge med og besøg museerne og de mange historiske spor i landskabet.

Besøg et gravkammer, se en af Danmarks mindste kirker (Lodbjerg Kirke) og besøg Nordens største landsbykirke i Vestervig.

Natur i stort format:

Thy ligger omkranset af Limfjorden og Vesterhavet. Denne beliggenhed gør den thylandske natur til noget ganske særligt, hvor næsten hele Danmarks naturvariation er samlet på én egn.

Her kan I få en oplevelsesrig ferie i frisk natur.

 

Thy har sandstrande langs Vestkysten, mange badesteder langs Limfjorden og to af de reneste søer i Danmark: Nors Sø og Vandet Sø.