Cold Hawaii

Cold Hawaii er et kystområde på vestkysten af Thy, der strækker sig fra Agger i den sydlige del af Thy over Nr. Vorupør og Klitmøller og videre til Hanstholm. Denne kyststrækning har 31 registrerede surf spots for windsurfing, surfing og kitesurfing, og er kendt under navnet “Cold Hawaii”.

Klitmøller, og nærliggende Nr. Vorupør, summer af surfere fra nær og fjern, hele året rundt. Regn eller solskin - hvis vinden og bølgerne er rigtige, så er surferne KLAR! I løbet af foråret og sommermånederne kommer familier, børn og turister til Cold Hawaii, for at prøve kræfter med surfing. Med så mange surf spots langs kysten, er der altid et sted at surfe, uanset niveau eller erfaring. De lokale surf butikker og surf skoler er altid klar til med råd og vejledning, uanset om man er ny i sporten, eller habil surfer!

Klitmøller, en lille fiskerlandsby på vestkysten af Thy, er kendt som "hovedstaden af Cold Hawaii". Det er her man kan se at surfing spiller en vigtig rolle i det lokale samfund. Klitmøller er hjemsted for den lokale surf klub (NASA - North Atlantic Surf Association), et par surf butikker, cafeer, hoteller, B&B, restauranter og mere…

Et super sted, med super bølger, til en god ferie!

 

Del denne side