VisitThy
Velkommen

Turistbureauet byder velkommen året rundt...

I Thisted er turistkontoret åbent hele året og her kan der købes gavekort, indhentes information om overnatningsmuligheder, spisesteder, naturoplevelser og begivenheder.

Turistkontorerne sætter en ære i at kunne hjælpe de besøgende til et godt og indholdsrigt ophold.

Naturen er udgangspunkt for de fleste oplevelser i Thy og ingen kan være i tvivl om, at Thy med World Cup i surfing sætter fokus på de muligheder, der gives af såvel fjord som hav.

Alle vore overnatningssteder, og det drejer sig om hoteller, kroer, campingpladser, sommerhuse, private overnatninger, feriecenter og vandrehjem ligger alle meget tæt på natur- og byoplevelser.

Thy er oplagt til action og enestående til ro og fordybelse - med den helt særlige fornemmelse af at være tæt på stor natur i såvel storm som stille.

For at møde gæsternerne der, hvor de færdes er der et stort antal frivillige, der lokalt i sommerperioden står klar med oplysning om egnen så gæsterne kan føle sig velkomne.

I Agger sørger frivillige for, at "Aggerhytten" er åben i sommerperioden og tilsvarende har et stort antal frivillige sluttet op om sommerkontoret i Hanstholm Fyr, så åbningstiden kan forlænges. I Nr. Vorupør kan Thy Guide 2019 og andre oplysninger fåes hos Feriepartner Thy, og i Vesløs har Daglig Brugsen indrettet et hyggeligt hjørne, hvor man kan orientere sig om området.

Turistforeningen er undervejs med opfyldelse af de mål, den har opstillet i sin udviklingsplan, nemlig at være mere synlig og mere til stede, der hvor gæsterne færdes.