Regional Madkultur Thy-Mors

Lokal mad gør en rejse unik

Hvis du vil opleve lokalt producerede råvarer og lokale specialiteter på din tur, så kig efter logoet for “Regional madkultur Thy-Mors”. Se et kort over medlemmerne. Spisestederne serverer nænsomt tilberedt mad baseret på lokale traditioner og råvarer fra lokalområdet – gerne med et tvist af nytænkning. Mange er også inspireret af Nationalpark Thy og den  særlige natur med klitter, fjord og hav i området. Gårdbutikker og små producenter byder på et rigt udbud af velsmagende råvarer og lækre produkter. På gensyn til spændende madoplevelser i Thy og på Mors.

Regional Madkultur Thy-Mors er en forening, stiftet i 2013, som arbejder for at styrke synligheden og tilgængligheden af de regionale fødevarer i Thy og Mors.
Foreningens virksomhedsmedlemmer kan du se under Medlemmer.

Regional Madkultur Thy – Mors er medlem af det europæiske netværk, Culinary Heritage, der blev oprettet i 1995 som et samarbejde mellem Sydøst Skåne og Bornholm.
Netværket har i dag cirka 32 medlemsregioner med omkring 1160 virksomheder over hele Europa.

Logoet består af en kokkehue og en kniv og en gaffel, og bruges som vejviser for besøgende, som vil nyde den lokale mad.

Del denne side

Opdateret af:

Thy Turistforening info@thy.dk
 

Kontakt

Adresse

Jernbanegade 5
v/formand Michael Thinggaard
7760 Hurup Thy

Telefon

+45 97951200

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.4174213856753
Latitude : 56.751213617382