Regional Madkultur Thy-Mors

Lokal mad gør en rejse unik.

Hvis du vil opleve lokalt producerede råvarer og lokale specialiteter på din tur, så kig efter logoet for "Regional Madkultur i Thy-Mors". 

Spisestederne serverer nænsomt tilberedt mad baseret på lokale traditioner og råvarer fra lokal området - gerne med et tvist af nytænkning.

Det særegne for Thy - Mors

Thy og Mors ligger i Limfjordslandet tæt på det viltre og salte Vesterhav og har Danmarks vildmark; Nationalpark Thy som fyrtårn.

 

Skaldyrene fra fjorden, fiskene fra Vesterhavet og vilde urter fra Nationalparken er nogle af områdets ypperste kvaliteter. Dyrene og planterne nyder godt af den friske, salte luft og det særlige lys fra de store vidder.

Mad med smag af Thy og Mors

Klik ind og se brochuren, som giver en kort beskrivelse af, hvad du kan opleve.

Det lokale spisekammer

Det lokale spisekammer er friskt og bæredygtigt, fordi råvarerne er produceret i nærheden.

Medlemmerne i Regional Madkultur står for kvalitet. Spisestederne serverer nænsomt tilberedt mad baseret på de lokale råvarer og traditioner  gerne med et tvist af nytænkning. Mange er også inspireret af Nationalpark Thy og den særlige natur med fjord, hav og klitter.

Lokale produkter...

Gårdbutikker og lokale producenter byder på et spændende udbud af lækre råvarer og produkter. Vi håber, at vi ved at synliggøre de lokale råvarer og produkter kan give dig større og bedre madoplevelser! LÆS MERE OM REGIONAL MADKULTUR HER!