Aktiviteter

Thy byder på mange aktive gøremål for både børn, unge og voksne.

Udover ture på mountainbikes, natursafarier, naturruter, gokarts, svømmehaller, golfbaner og ikke mindst strande, findes der også mange andre tilbud i Thy. 

Cykling

Det er utrolig populært at tage på cykelferie i Thy. Vestkystruten og Panorama snor sig gennem Thys skønne landskaber. Få overblikket her.

Vandreture - 5 dage i Nationalpark Thy

Thy er som skabt til vandreture. Med en underskøn natur - ikke mindst med Nationalpark Thy, er det bare med at få det solide fodtøj på.

Cold Hawaii

Her i Thy finder du utrolig mange surfspots. Faktisk kaldes vestkysten i Thy for "Cold Hawaii". F.eks. er Klitmøller kendt som et af Europas bedste surfsteder. Vind og bølgeforhold gør området helt perfekt.

 • Sejlads og Grillstegt svinekam fra Doverodde

  D. 9.6. deltager Næssundfærgen i det landsdækkende arrangement Vild med Vand og sejler til Doverodde med skibet ladet med Grillstegt Svinekam med tilbehør. Kl. 19.00 sejler vi fra Næssund på Mors. Kl. 19.30 ankommer vi til Doverodde og tager gæster med ombord på tur i den sydlige fjord.
  225,00 DKK Book
 • Cykelferie i Thy. Tur 1

  Nationalpark Thy, Limfjorden, Sydthy og Nordmors. Oplev Nationalppark Thy og Mors på cykel i tre dage.
  1.895,00 DKK Book
 • Cykelferie Limfjorden rundt. Tur 3

  Limfjorden rundt i Thy og på Mors Tur 3 - 3 dage/ 2 overnatninger. Oplev Limfjorden rundt i Thy og på Mors, geologi, natur, historie og museer.
  Fra 450,00 DKK Book