Alt om cykling i Thy

Drømmer du dig også væk fra dagligdagen, væk fra computeren, væk fra motorvejen, så er det nu du skal derud, hvor livet er. - Hvor du kan dufte blomsterne, mærke vinden og være sammen på en meget mere direkte måde. Så frem med cyklen!

Det forholdsvis jævne landskab i Thy med idylliske stier og landeveje er ideelt til både lange og korte ture på cykel.

Her får du masser af frisk luft, motion og oplevelser tæt på naturen.

Find en masse information og inspiration til cykelturen her...

SE bøger og cykelkort over Thy.

Cykelruter i Thy:

Panoramaruter

Panoramaruter er cykel-rundture, der tager dig til steder med vid udsigt, men også til små hemmelige pletter med plads til ro og fordybelse.

Du finder 16 skiltede Panoramaruter langs den jyske vestkyst. De er hver især mellem 20 og 50 km lange, og de følger eller går tæt på kysten og på den legendariske Vestkystrute.

Vestkystruten

Ingen anden nationalrute i Danmark rummer så store kontraster som Vestkystruten. I syd den rige flade marsk, i nord de stejle klitter. Vestkystruten er en fortælling om mennesket og naturen fortalt over 560 km.

På cykeltur i Thy:

Find overnatning

Find spisested

Smag på Thy

Bed+Bike

- cykelvenlig overnatning 

Når man er på cykeltur, er det rart at kunne stille cyklen i et aflåst skur for natten. Det er også godt at kunne låne en pumpe, sådan at dækkene er toptunede til dagens etape. Eller måske låne lidt værktøj. Og cykelferien bliver så meget bedre, når man ved, at overnatningsstedet har de faciliteter, man har brug for som cyklist.