Cold Hawaii i Thy

er et af Europas bedste surfspots - og surfernes paradis...

Cold Hawaii er en betegnelse for 31 registrerede surf spots, der alle ligger på Vestkysten i Thy - fra Agger Tange i syd til lidt nord for Hanstholm. 

Cold Hawaii er et smukt og specielt sted at besøge - på alle årstider. Uanset om surfing er din hobby, dit liv, eller ingen af delene - så er der altid noget at lave her. Med Nationalpark Thy som nabo til Cold Hawaii, finder du noget af Danmark mest vidunderlige natur, lige ved siden af.

Cold Hawaii

Fra Agger Tange i syd, til Vorupør, Klitmøller og Hanstholm i det nordlige Thy er der masser af gode surf-muligheder. Så mange surfsteder samlet på Vestkysten i Thy gør hele området unikt.

Her er bl.a. mulighed for:

windsurfingsurfingkitesurfingS.U.P.

Det "summer" af surfere fra nær og fjern hele året rundt i Thy. Regn eller solskin - er vinden og bølgerne perfekte, så er surferne KLAR!

Der kommer lokale, familier, børn og turister til Cold Hawaii for at prøve kræfter med surfing. Med så mange surfspots langs Vestkysten i Thy, kan man altid finde et godt sted at at surfe, uanset niveau eller erfaring.

De lokale surfbutikker og surfskoler er altid klar med råd og vejledning til alle.

Klitmøller live cam

Vorupør live cam

Dancing with waves in Thy...

5 Facts om Cold Hawaii:

Her får du svaret på nedenstående spørgsmål:


1) Hvad er Cold Hawaii?


2) Hvad er "Friends of Cold Hawaii"?


3) Hvad er Cold Hawaii PWA World Cup?


4) Hvor foregår Cold Hawaii PWA World Cup?


5) Et det koldt i Cold Hawaii?

1) Hvad er Cold Hawaii?

Cold Hawaii er en betegnelse for 31 registrerede surf spots, der alle ligger på Vestkysten i Thy fra Agger Tange til lidt nord for Hanstholm. Klitmøller er "hovedstaden" i Cold Hawaii.

2) Hvad er "Friends of Cold Hawaii"?

"Friends of Cold Hawaii" er en erhvervsdrivende forening, som står bag den årlige afholdelse af "Cold Hawaii PWA World Cup" i Thisted Kommune.

3) Hvad er Cold Hawaii PWA World Cup?

Cold Hawaii PWA World Cup er én i en række af events, som tilsammen udgør den samlede PWA World Cup. 32 af verdens bedste mandlige bølge-surfere, kæmper alle om point og titlen som Verdensmester i disciplinen "wave performance".

4) Hvor foregår Cold Hawaii PWA World Cup?

Cold Hawaii PWA World Cup foregår i Klitmøller. Et perfekt, men hardcore, sted til surfing og windsurfing.

5) Et det koldt i Cold Hawaii?

Det er som Hawaii - bare koldere, så tag jakken med...