skip_to_main_content
VisitThy
Shelterpladser
Shelters

Samværet med dine nærmeste eller nye venner får en anden klang, når naturen springer ud, og lyset vender tilbage. Rundt omkring i klitplantagerne findes shelterpladser med fri adgang til brænde og bålsted. 

Attraktioner
Fyrtårne

Udsigten fra et par af landets mægtigste fyrtårne ændrer sig.

På Hanstholmknuden har vi det nordatlantiske fyr, og fra toppen af Lodbjerg Fyr i den sydlige del af Nationalpark Thy har du trætoppene lige under næsen.

Bulbjerg
Bulbjerg

Ved Bulbjerg i nord kan du opleve Jyllands eneste fuglefjeld, og ved det nærliggende Vejlerne findes Nordeuropas største fuglebeskyttelsesområde.

Mad
Rundt om bordet

Foråret er tiden, hvor haven skal gøres klar til sommer og høst. Efter en lang dag i haven med hårdt arbejde, kan man nogle gange trænge til et godt måltid mad, som man ikke selv skal lave.

Spa
Spa - Wellness

Foråret kalder på vandlege, varme bade, sauna og wellness for krop og sjæl. Du kan tage på spaophold og varme din krop i jacuzzien i Sydthy Kurbad. Du kan også tage børnene med i Vigsø Feriecenters badeland eller svømmehallerne i Thisted, Hurup og Snedsted.

fisker
Fiskeauktion

For morgenmennesker er der mulighed for at opleve et af Danmarks vigtigste erhverv helt tæt på. For auktionsmesteren slynger priserne på kuller, havtaske og torsk hen over fiskekasserne på hverdage fra klokken syv.