Hanstholm

Med sin beliggenhed på det yderste hjørne af Thy er Hanstholm indbegrebet af det barske, majestætiske klima i vest. Byen var indtil nyere tid et lille fiskeleje, men er i dag en af Danmarks største konsumfiskerihavne og en moderne industri- og handelsby. I 2017 tog man første spadestik til udvidelsen af den eksisterende havn, som forventes færdig i 2020. Der er i den forbindelse lavet et Infocenter ved havnen, hvor man kan læse historien om havnen, og følge udvidelsen. Se mere på følgende link: Hanstholm Havns Infocenter

Hver dag i ugen fra mandag til fredag afholdes der fiskeriauktion i de store haller på havnen. Gæster har adgang til disse auktioner men husk på, at det er en arbejdsplads, og derfor skal der tages visse hensyn under auktionen. 

I 2002 åbnede Bunkermuseum Hanstholm sit ”dokumentationscenter”, som ligger i tilknytning til museumsbunkeren ved Molevej. Her bydes på udstilling med temaet ”Atlantvolden”, dvs. den kæde af befæstningsanlæg, som Hitler lod opføre langs Nordsøen i 1942-45. Læs mere på Bunkermuseum Hanstholm.

I det overdækkede HanstholmCenter findes en række butikker og spisesteder.