Noget at høre...

I flere af egnens kirker afholdes klassiske koncerter, og den store kulturelle event, Thy Masterclass, byder på klassiske koncertoplevelser i verdensklasse.

 

Den rytmiske musik er levende i Thy hele året, men årets højdepunkt er Thy Rock, der bringer aktuelle musikgrupper til området.

Thy Rock

Thy Rock er en årlig tilbagevendende begivenhed som samler over 10.000 publikummer der over 2 dage lytter til toppen af musikken.

 

 

 
 

Koncerter Kirsten Kjær´s Museum

Et museum spækket med dejlige koncertoplevelser, og et musikalsk program der byder på forrygende klassiske koncerter, medrivende folkemusik, skøn jazz, inspirerende poesi og ordkunst, experimenterende ny musik og grænseløs fri improvisation. 

 

 

 

Koncerter i Thisted Kirke

I Thisted Kirke afholdes der løbende koncerter.

Du kan bl.a. høre Thisted Kirkes Drenge- & Mandskor.

 

 

 

 

 

 

 

Alive Festival

Musikprogrammet forsøger hvert år at gå nye veje og præsenterer et bredt udvalg af interessant og nyskabende musik fra den danske og internationale musikscene. Endvidere er det blevet en fast tradition, at Alive Festival som Thys førende kulturformidler giver plads til at præsentere de nyeste stjerneskud fra lokalegnens blomstrende og fremadstormende vækstlag.

Thy Kammermusikfestival

Unge talentfulde musikere mødes endnu engang med professorerne - fem internationalt kendte kunstnere og pædagoger - for sammen at opføre stor kammermusik ved koncerter i hele det nordvestjyske område i og omkring Thy.

Alle deltagere spiller sammen i tre eller flere grupper, hvori også professorerne indgår. Hver deltager medvirker ved seks eller flere koncerter.

Koncerter i Vestervig Kirke

Koncerter