Gå til indhold
Rideferie i Thy

3 dage på hesteryg gennem Nationalpark Thy

Foto: Diana Holm

3 dages rideferie i Nationalpark Thy - med islandske heste fra Stutteri Korreborg og Birger Eskildsen som guide.

Turbeskrivelse - 3 dages rideferie

1. dag.

Ankomst kl. 14 på Stutteri Korreborg ved Svankjær. Birger Eskildsen er guide på en cirka fire timers tur gennem Hvidbjerg Plantage ud til Lyngby - en lille landsby midt i et fredet klitlandskab. Derfra rides ad Nordre Redningsvej med kig til havet og videre til Lærkely Sheltercamp. Her sadles af og hestene kommer på græsfold. Der bydes velkommen med lidt godt til ganen - med Nationalpark Thy som tema. Derefter tilbereder gæsterne og værten i fællesskab aftensmaden – inklusive dessert - i bålhytten. Gæsterne sover i shelters ved bålhytten eller i høet i den nærliggende lade (gode madrasser stilles til rådighed, medbring selv sovepose). Adgang til moderne bad/toilet.

2. dag.

Efter et solidt morgenmåltid sadles op og rides videre ad Rideruten Thy gennem klitplantagerne Stenbjerg og Tvorup til en shelterplads, hvor der er frokostpause. Servering af sandwich efter eget valg. Herefter går turen gennem Nystrup Klitplantage til Vandet sø, der er en af Danmarks reneste ferskvandssøer. Denne dags rideeventyr ender ved Tvillinggaard Thy i Vang. Værtsparret byder på en velkomstdrink i orangeriet, når hestene er sat på stald eller på fold. Deltagerne indkvarteres i ferielejligheden (dobbelt vær.). Efter et lille hvil byder værtsparret på et lækkert aftensmåltid med kød fra grillen i orangeriet. Der serveres dessert.

3. dag.

Efter morgenbuffet i orangeriet sadles der op, og gruppen rider ad Rideruten Thy til Lærkely, hvor der er frokostpause – for hest og rytter. Efter frokostpause rides videre til turens udgangspunkt, Stutteri Korreborg, hvor safarituren i Nationalpark Thy afsluttes med en forfriskning i pavillonen ca. kl. 15-16.

OBS: Al ridning/færdsel sker på eget ansvar.

Vi gør opmærksom på, at turen er for øvede ryttere. Der rides sammenlagt cirka 80 kilometer de tre dage. Grupperne er på seks-otte personer.

 

Fem weekender er planlagt

3-dages ture i Nationalpark Thy er planlagt til følgende datoer i 2022: 23.-25. maj, 17.-19. juni, 5.-7. august, 2.-4. september og 14.-16. september.

Øvrige datoer kan aftales, hvis I er en gruppe, der tilmelder jer samlet – og hvis I er minimum seks personer.

Prisen for hele oplevelsen er 4300 kr. pr. person.

 

Prisen omfatter guide, overnatning, forplejning og transport af bagage fra sted til sted. Alle måltider er inklusive drikkevarer (vin/øl til aftensmaden, læskedrikke/juice/vand samt kaffe/the til øvrige måltider).

 

Tilmelding senest fire uger før datoen for den ønskede tur.

For booking og nærmere oplysninger. Kontakt: Annette Skou tlf. 51820134

Del dine øjeblikke fra Thy:

VisitThy © 2023
Danish