VisitThy

101 Glamping

Eksklusiv overnatning i Nationalpark Thy

 
What do you want to do ?
New mail

Få en overnatning i Nationalpark Thy, du aldrig glemmer. 101 Glamping byder på en luksuriøs overnatning i telt i Thys natur. Du sover i en rigtig seng, og der er både udendørsbruser med varmt vand og et toilet med træk og slip. I haven, der hører til 101 Glamping kan du gå på oplevelse og lade sanserne folde sig ud. Nyd et fristed i naturen helt uden forstyrrelser – der er kun ét telt med dobbeltseng.

101 Glamping ligger i Stenbjerg, er en lille landsby, der ligger i Nationalpark Thy nær Vesterhavet. Her er ingen fortove, bare en smuk græsrabat og velholdte klassiske fiskerhuse. Stenbjerg er kendt for Stenbjerg Kro, der serverer mad fra Nationalpark Thy.

Fra 101 Glamping er der blot 800 meter til Stenbjerg Klitplantage med flere MTB-spor og 800 meter til den smukke Stenbjerg Landingsplads. Her er et aktivt kystfiskeri og kilometervis af sandstrand. I et af de fine renoverede fiskerhuse ligger Nationalpark Thys meget fine informationscenter med udstillinger, bøger og kort over området.

Kører du blot 5 kilometer i bil til Nørre Vorupør står du ved et ud af mange surf-spots i Cold Hawaii. Her er surfskoler, cafeer, indkøb og shopping. Fortsætter du mod nord ligger Klitmøller og Hanstholm.

Pris
Pris per nat for 2 personer: 1.200 DKK inkl. sengetøj, håndklæder, fri adgang til kaffe og the og en let morgenmad. (med min. bookning af to overnatninger)

Booking
Ring på 2636 2347

 

 
What do you want to do ?
New mail