Agger Tange Feriecenter & Outdoor

Foto: Thy Turistforening
Aktiviteter
Turforslag
Et feriecenter beliggende kun små 100 meter fra Vesterhavet.
Adresse

Vesterhavsvej 6C, Agger

7770 Vestervig

Agger Tange Feriecenter består af 83 ferielejligheder på 45 m² til 4-5 personer.
Feriecenteret ligger i 1. klitrække, kun 100 meter fra Vesterhavet, i udkanten af det idylliske og uspolerede gamle fiskerleje Agger. I og omkring centerbygningen er der mange faciliteter der alle er til fri afbenyttelse for vore gæster. 

Mod syd venter den naturskønne og fredede Agger Tange, mod nord søerne og det store fuglereservat Vejlerne og mod øst venter Limfjorden ligeledes på at blive opdaget. Her oplever man Vesterhavets barskhed og Limfjordens blidhed et og samme sted. Det er muligt at leje mountainbikes - også i børnestørrelser. 

De gratis glæder

Og man behøver ikke at have den store pengepung fremme for at bosætte sig  eller feriere i Agger. Boligerne er billige, og området er fyldt med gratis glæder. Udover at man kan få mange timer til at gå med solbadning på stranden, leg i vandkanten, surfing, kajak, lystfiskeri, rav-jagt eller andre aktiviteter ved vandet, er der rig mulighed for at tage på gå- , cykel eller rideture i og omkring nationalparken, gå på jagt eller måske dyste i petanque, beachvolley eller fodbold på banerne ved Agger Petanque Klub. Her er, kort sagt, noget for alle.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen på Agger Tange Feriecenter!

Adresse

Vesterhavsvej 6C, Agger

7770 Vestervig

Åbningstider

29 Apr 13 / 31 Dec 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Thy