Gå til indhold
©  Foto:

Brænderiet Limfjorden

Et brænderi, som bla. andet producerer rom, gin, lokal brandy, lokale likører osv.

Velkommen til Brænderiet - midt i brændingen !

Med vores helt enestående beliggenhed, her på vestmolen i Sillerslev Havn, er vi omgivet af Limfjorden på alle sider. Så, egentlig burde vi hedde Brænderiet i Limfjorden, for brænderiet står faktisk - lige midt i brændingen!

I århundrede havde hver en lille købstad og flække langs Limfjorden eget brænderi, lige indtil spritfabrikken i Aalborg, omkring år 1900, fik statsmonopol. Nu tager vi konkurrencen op igen her, i Sillerslev Havn, brænder vi nu på liv og løs.

Primært en vifte af specielle whisky-typer, som alle opnår en unik karakter i kraft af, fadlagringen her ude på molen. Her hvor Limfjordens gus og fugtighed bliver en naturlig og væsentlig medspiller i at skabe enestående resultater.

Rom, lokal brandy, lokale likører, ølsnapse, kryddersnapse og bitter er også en del af produktionen.

Alt hvad vi producerer her på Brænderiet Limfjorden, er baseret på samarbejde med en udvalgt kreds af lokale fødevareproducenter.
For eksempel er vores Ølsnaps baseret på de landskendte og elskede økologiske pilsnere fra Thisted Bryghus og i vores lokale likører findes der solmodne frugter fra Thy Økobær.

Der er mulighed for rundvisninger incl. smagsprøver.

Del dine øjeblikke fra Thy:

VisitThy © 2023
Danish