Natur og Kultur, Formidling

Foto: Thy Turistforening
Aktiviteter
Sightseeing
Guidede ture i Nationalpark Thy.
Adresse

Skovly 2 A, Sallingsund

7870 Roslev

Fakta:

*Guidede ture i Nationalparken

*Hel- og flerdagsarrangementer

*Guidning også på tysk og engelsk

*Foredrag 

Formidlingspartner: Natur & Kultur er en del af formidlingsnetværket i Nationalpark Thy, og stiller kvalificerede guides til rådighed for besøgende i Nationalparken. Vi guider på dansk, tysk og engelsk.

Generel orientering om Nationalparken: Mange ture indledes med et kort foredrag ”Nationalpark Thy i Ord og Billeder”. Så er deltagerne godt forberedte, når vi kører ud i naturen.

Skræddersyede ture: Der udarbejdes et program til turene for hver enkelt gruppe, ud fra hensyn til interesser og mobilitet. Vi laver ture på 3 – 6 timers varighed.

Grupper i Bus: Guiden kører med i bussen, og informerer under kørslen fra stop til stop, via bussens højttaleranlæg.

Grupper i privatbiler: Deltagerne lytter til guidens informationer på deres bilradio. Nationalpark Thy har tilladelse til at sende på FM-båndet fra guiden i "førørbilen" til de efterkørende, som blot skal indstille radioen på 89,4 MHz.

Åbne ture: I sæsonen tilbyder vi turisterne guidede ture hver uge. Her kan enkeltpersoner og familier tilmelde sig. Deltagerne kører i egne biler, og her bruger vi også ”Radio-Guidning”.  

Foredrag: Foreninger, skoler og institutioner, som gerne vil høre om Nationalpark Thy, er velkommen til at kontakte os. Vi kommer hos jer, og fortæller om Nationalparken, og viser billeder. Vi besvarer spørgsmål, og tager gerne en debat, også med dem, som ikke er enig med os.

 Se vores folder for 2020 her: Folder 2020.pdf

Adresse

Skovly 2 A, Sallingsund

7870 Roslev

Facilities

Naturvejledningstur

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Thy