skip_to_main_content
VisitThy

Premiere Is

Ismejeri.

Premiere Is

Siden 1933 har vi leveret is til danskerne. Og flere af vores allerførste is er stadig et hit. Klassiske is går aldrig af mode.

 Premiere Is er et dansk ismejeri med stolte håndværkstraditioner, og mange års erfaring. I over 80 år har vi fremstillet flødeis til danskerne, og vi sætter en ære i kun at bruge de bedste råvarer, og røre vores flødeis med den omhu, der skal til for at lave den bedste is til dig.

Ismestrene hos Premiere Is sætter en ære i at tage sig god tid til at udvælge og omhyggeligt afbalancere de forskellige ingredienser, når de udvikler is.

Selvom vi er traditionsbundne, ser vi også fremad. Vi holder øje med tidens trends og fornyer løbende vores sortiment, så vi hvert år kan overraske dig med nye is.

Hos Premiere is er vi stolte af vores opskrifter, og vores innovative produktudvikling med respekt for de gamle traditioner. Vi mener, at alle skal have mulighed for at nyde god, danskproduceret is.

Naturen er vores vigtigste ingrediens. Her finder vi de bedste råvarer, den gode smag, de flotte farver og inspiration til nye varianter. Vores holdning er, at god is skal være fri for kunstige tilsætningsstoffer og fremstillet af gode råvarer. 

Vores flødeis er baseret på piskefløde, og de allerbedste ingredienser fra nær og fjern.