Gå til indhold
VisitThy
©  Foto:

Thy Mud Race

Thy Mud Race – det vilde forhindringsløb kommer igen i påsken 2022.

Grib chancen og vær med til et forhindringsløb med en masse forhindringer, der med garanti får hele kroppen i brug. Du vil komme igennem mudder, siv, vand, over halmballer og ild, du vil komme til at kravle og klatre.

Thy Race arrangerer igen et forhindringsløb 2. påskedag den 18. april kl. 10.00 som foregår på Langbjerggård lejrskole i Vildsund. Her bliver der mulighed for at vælge forskellige heats efter hvilket niveau du føler passer. Du kan også vælge at løbe 4 km med 12 forhindringer og 8 km med 24 forhindringer, så du får brugt hele kroppen.

 

Du kan kæmpe mod din familie, dig selv eller dine venner. Løbet er for alle, lige fra pigegruppen og familien til motionisten og eliten. Der vil værre elektronisk tidtagning på alle, så I kan sammenligne hinandens tider. Du kan vælge mellem:

  • Familie heat, her kan I følges af eller af holde interne konkurrencer, her er der ingen tidspres og nydes som en ren oplevelse
  • Viking heat, hvor du er motiveret, kan lide udfordringer og er klar til kamp – som en ægte viking
  • Go hard heat, her er du meget konkurrenceminded, løber stærkt og her finder vi en vinder.

 

Det bliver helt sikkert et spændende og udfordrende løb med naturlige og skabte forhindringer, der gør det sjovt, vildt og hårdt og hvor alle sanser bliver påvirket. Tag gerne hele familien med også selvom de ikke deltager, så der rigtig kan blive heppet på ruten.

For at afslutte den gode oplevelse på en god måde, vil der efterfølgende inklusiv i prisen være mulighed for lækker mad og bad på Langbjerggård lejrskole.

Prisen for alt dette:

Julepris (før 1. januar 2022)

  • Voksne: kr. 200,- inkl. løbet, mudder, beskidt tøj, bad og mad.
  • Børn (10 – 16 år): kr. 100,- inkl. løbet, mudder, beskidt tøj, bad og mad.

Pris (efter 1. januar 2022)

  • Voksne: kr. 250,- inkl. løbet, mudder, beskidt tøj, bad og mad.
  • Børn (10 – 16 år): kr. 130,- inkl. løbet, mudder, beskidt tøj, bad og mad.


Tilmeldingen er åben på www.thyrace.dk


Kontaktoplysninger er Thy Race, Flemming Søvndal Nielsen, Langbjerggård lejrskole, Skyumvej 72, 7752 Snedsted, tlf.: 61 69 30 46, mail: flemming@thyrace.dk