Surfere i Vesterhavets bølger

WestWind Surf Shop Klitmøller

Foto: VisitNordvestkysten, Thy
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Alt i udstyr til surf, og kurser i surf.
Adresse

Ørhagevej 150, Klitmøller

7700 Thisted

VELKOMMEN TIL WESTWIND KLITMØLLER
Westwind Klitmøller ligger midt i Cold Hawaii, som igen ligger midt på den jyske nordvestkyst. Cold Hawaii Klitmøller er kendt for at være Europas bedste windsurf og kite spot og har også rigtige gode forhold til surf og S.U.P.

Lige bag byen ligger Nationalpark Thy, som er Danmarks første park, der tilbyder unikke naturopleverser for store og små. Vi har også Vandet Sø som ligger 4 km fra byen. Vandet Sø er helt ideel for begyndere, da der er lavt og fladt vand.

Den korte afstand, mellem det flade vand og de barske bølger i Vesterhavet, gør Klitmøller til et unikt vandsportsparadis omgivet af Danmarks smukkeste natur og bedste bølger til surf.

Westwind Klitmøller tilbyder vandsportsaktiviteter og perfekte faciliteter for hele familien. Udlejning, surfcamps og kurser i windsurfing, kitesurfing, surfing og SUP.

Alle vores instruktører er uddannet Iko eller ISA og har meget undervisnings erfaring.

Vi har masser af gode tilbud til den enkelte turist, familier,  børn, større grupper eller som teambuilding for virksomheder. Enten du er begynder og gerne vil prøve at surfe eller er ekspert, så finder du udfordrende aktiviteter hos os!

Vores kurser forgår enten på det lave vand i Limfjorden, Vandet Sø eller på Vesterhavet der ligger lige uden for butikken (Surfing, SUP/Wave).

Vi glæder os til at se dig på kursus hos os – her er du i sikre hænder!

Vi glæder os til at se jer i Klitmøller.

Adresse

Ørhagevej 150, Klitmøller

7700 Thisted

Åbningstider

01 Apr 11 / 31 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Thy