Pressemeddelelse fredag 23.08.2019

Turistchef Ole Riis stopper i Thy.

 

Der kommer store ændringer i organiseringen af destinationer indenfor turismen i Danmark i 2020.

De nuværende destinationer skal lægges sammen til mellem 15 og 25 på landsplan - og det arbejde har kommunerne været i gang med siden 1. januar.

Thisted Kommune besluttede på sit møde i juni, at Destinationsselskabet den nordjyske Vestkyst går i drift i januar 2020 og at der så udarbejdes en ny turismestrategi.

”Det er det helt rigtige tidspunkt for mig at stoppe i Thy”, siger turistchef Ole Riis. ”Det er allerede meldt ud i pressen, at der også lokalt må forventes ændringer, så beslutningen blev truffet, da et enormt godt tilbud viste sig” fortæller Ole Riis videre. Han har været turistchef i Thy siden 2009.

”At blive tilbudt et job, man kan brænde for, er det vigtigste” fortsætter Ole Riis ”sådan var det også, da man i sin tid gav mig mulighed for at arbejde med turismen i Thy. Det har været en vidunderlig tid, en helt fantastisk arbejdsplads med et uovertruffent skønt personale, en herlig bestyrelse, engageret formand og medlemmer med masser af lyst til at prøve nyt og nye veje” 

Ole Riis er sikker på, at fremtiden også vil bringe tusindvis af muligheder, så turismen kommer til at stå endnu stærkere i fremtiden – og hele tiden med respekt og udgangspunkt i det stedbundne, nemlig naturen ” for de, der skal fortsætte arbejdet, vil jeg blot ønske, at også de må opleve den helt enorme sum af muligheder og lyst til samarbejde, der ligger overalt indenfor turistområdet i Thy” slutter Ole Riis.

”Selvfølgelig forstår jeg godt Ole” tilføjer formanden for Thy Turistforening, Henning Holm ”men jeg havde håbet, vi kunnet holde på ham lidt endnu – indtil der var kommet klarhed over den nye destination. Når det er sagt, er det selvfølgelig også med ønsket om alt godt i fremtiden for ham og jeg tror alle ved, at bestyrelsen har bakket ham fuldt op i de år, han har været hos os i Thy” slutter Henning Holm.

Ole Riis stopper i Thy Turistforening den 1. november.