Vorupør

Vorupør er den største og livligste af badebyerne i Thy. Her er sol, sand og vand – selvfølgelig! Men også et overflødighedshorn af butikker med dagligvarer, lysstøberi, brugskunst, surfudstyr, røgerier, caféer og spisesteder og ikke mindst Nordsøakvariet med ”haj-tunnel”. 

Vorupør er en del af Cold Hawaii, så når vinden er i det rigtige hjørne, er der masser af aktivitet på havet. Nordsø Akvariet det sted med spændende og sjældne fiskearter fra nordsøen. Se mere på Nordsø Akvariet Nr. Vorupør. I Vorupør er der flere muligheder for overnatning, hvad enten man er ønsker feriehus, hotel, camping eller privat overnatning. Find overnatning i Vorupør her.

Vorupør er i dag et af de få steder i landet, hvor kystfiskeret stadig trives. På stranden ligger det restaurerede skib, Thabor, hvor man kan gå ombord og fornemme en fiskers hverdag. Vorupør Museum kan du bl.a. meget andet i udstillingen om kystfiskeriet se hvordan spillet ved landingspladsen fungerer. På Museet finder du også Turistinformationen.